The Hike

The Hike maakt zich al weer op voor een tweede editie en wel in Ghana! Van 16 tot en met 17 november 2019 lopen we zoveel mogelijk kilometers in 24 uur. Met iedere stap maken we het verschil in het leven van de Ghanese kinderen die alle steun hard nodig hebben. In 2x12 uur zie je alle facetten van Ghana; de mooie natuur maar ook het echte leven. 

Met iedere stap die je zet, maak je een verschil in het leven van kinderen die jouw steun heel hard nodig hebben. Dat maakt dit avontuur extra speciaal: je geeft een kind een kans om op te groeien in een veilige familie én je maakt een indrukwekkende reis. We vragen je om minimaal 1500 euro aan sponsorgeld te werven. Hiermee lever je direct een bijdrage aan het verbeteren van het leven van kwetsbare kinderen in Ghana.

The Hike vindt plaats in het weekend van 16 tot en met 17 november in de buurt van onder meer Tema, aan de Volta rivier en natuurpark Shai Hills. Je boekt zelf je vliegticket en je accomodatie voor en na The Hike. Op 15 november is de kickoff bijeenkomst in Accra. Wil jij meedoen? Schrijf je dan nu in en maak gebruik van de speciale early bird korting! Je betaalt nu tijdelijk geen 190 euro maar 150 euro inschrijfgeld. Eerst meer weten? Lees hier meer.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle deelnemers

The Hike op Kaapverdië was een groot succes. Verschillende deelnemers en teams haalden fantastische bedragen op om kinderen te helpen en een veilig thuis te geven. Nieuwsgierig? Bekijk hier hun acties. 

 

Schrijf je in!
Bekijk alle

De inschrijving is geopend!

11-02-2019 | 08:00 Vandaag is de inschrijving van The Hike officieel geopend! Deze bijzondere ervaring vindt plaats in het weekend van 15 tot en met 17 november in de buurt van Tema, aan de Volta rivier en in Shai Hills in Ghana. Met deze 24-uurs sponsorloop help jij kwetsbare kinderen in Ghana.  Wil jij meedoen? Schrijf je dan nu in en maak gebruik van de speciale early bird korting!
Lees meer
Bekijk alle donateurs
€ 100

Birte

26-06-2019 | 20:05 Aan: Team Vrouwen Bouwen