The Hike

De tweede editie van The Hike zit erop! En wat was het gaaf! Van 16 tot en met 17 november 2019 liepen Nederlanse en Ghanese deelnemers zoveel mogelijk kilometers in 24 uur om geld op te halen voor kinderen die hulp nodig hebben. Met iedere stap die zij dit weekend hebben gezet, maakten ze een verschil in het leven van Ghanese kinderen. 

We zijn heel trots op onze hikers! Wat een superprestatie hebben jullie geleverd. Dank voor jullie inzet. Nu de beentjes even welverdiend omhoog.

Read more Read less
View all

Create a individual fundraising page or participate with a team of friends, co-workers or sports team. Need a little inspiration? Look at the great examples below.

View all

Hike voor kinderen zoals Yaa

22-08-2019 | 13:53 Eén miljoen kinderen in Ghana hebben één of beide ouders verloren Eén miljoen kinderen in Ghana hebben één of beide ouders verloren. Yaa is zo’n meisje. Yaa werd kort na haar geboorte achtergelaten bij een kerk. In eerste instantie werd ze verzorgd vanuit het ziekenhuis. Later kwam ze in een tijdelijke opvang met als doel terugkeer naar haar biologische familie. Omdat van haar moeder nooit meer iets is vernomen (en er ook geen enkel ander familielid is gevonden) is zij opgevangen in een SOS kinderdorp. Hier woont ze nu met haar SOS moeder, -tante, -broers en zussen.   Yaa is een erg nieuwsgierig en vrolijk meisje die de jongste is in haar SOS familie. Haar SOS moeder en tante zijn haar grote voorbeeld. Yaa vindt het heerlijk om te tekenen en te spelen met de andere kinderen in het dorp. Ze praat nog niet zoveel en krijgt wat extra aandacht om te zorgen dat ze zich goed kan blijven ontwikkelen.  Met het sponsorgeld dat jij ophaalt, lever je direct een bijdrage om kinderen, zoals Yaa, die er helemaal alleen voor staan te laten opgroeien in een veilige en liefdevolle familie met alles wat daarbij hoort. Ook help je families die in moeilijke omstandigheden leven met als doel dat de kinderen bij hun familie kunnen blijven.
Read more
View all
€15

Florence

06-12-2019 | 11:29 To: DinglerforSOS